Μακρυά φορέματα

Μακρυά φορέματα

Το Λινό  είναι ένα είδος ανθεκτικού υφάσματος κατασκευασμένο από φυσικές ίνες,με δροσερή υφή που χρησιμοποιείται για την κατασκευή καλοκαιρινών ρούχων.

Τα λινά ρούχα θεωρούνται καλής ποιότητας και έχουν γενικά αυξημένο κόστος.
Είναι ένα πολύ δροσερό ύφασμα για αυτό χρησιμοποιείται κυρίως για καλοκαιρινά ρούχα.

Το Ζέρσεϊ ύφασμα είναι ένα είδος λεπτού ελαστικού υφάσματος που χρησιμοποιείται ευρέως στην κατασκευή ενδυμάτων.

Πρόκειται για ένα ύφασμα με πολύ ωραία και ευχάριστη υφή και παράλληλα πολύ άνετο καθώς εφαρμόζει γάντι στο σώμα. Είναι πολύ ελαστικό και απαλό .
Με το ζέρσεϊ κατασκευάζονται πλέον κυρίως γυναικεία ρούχα, ως επί το πλείστον φορέματα, κολάν, παντελόνες κλπ.

Το βαμβακερό ύφασμα θεωρείται πολύ καλής ποιότητας υλικό και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι υποαλλεργικό.Ως υλικό είναι πολύ μαλακό και αρκετά ευλύγιστο. Η αίσθηση στην αφή φανερώνει άμεσα την πολύ καλή ποιότητα και τα πλεονεκτήματα που διαθέτει ως υλικό.Τα βαμβακερά ρούχα πλένονται στο πλυντήριο σε ειδικό πρόγραμμα που είναι ειδικό σε αυτές τις περιπτώσεις.Σε αντίθετη περίπτωση αν η θερμοκρασία πλύσης είναι πολύ υψηλή, τότε το ύφασμα μπορεί να ξεχειλώσει ή σε κάποιες περιπτώσεις να γίνει πιο σφιχτό.

Το ραιγιόν ή rayon στα αγγλικά, πρόκειται για μια φυτική πρώτη ύλη η οποία μοιάζει με το μετάξι , το οποίο είναι ιδανικό για την κατασκευή ρούχων.

Δεν θεωρείται αμιγώς συνθετικό, αλλά ημι-συνθετικό ύφασμα, καθώς αποτελείται αποκλειστικά από φυσικά πολυμερή.

Το  μεταξωτό  σατέν,  ένα  λεπτεπίλεπτο  ύφασμα  δύο  όψεων  ματ  και  σατινέ. Θεωρείται  ως  ένα  από  τα  πολυτιμότερα  υφάσματα  της  αγοράς,  εξαιρετική  ποιότητα,  απαράμιλλη  πιστότητα   χρωμάτων  ενώ  ταυτόχρονα  είναι  εξαιρετικά  απαλό,  δροσερό,  λεπτό & ανάλαφρο  για  το  ανθρώπινο  σώμα  χωρίς  να  διαφανίζει.

 

 

Εξειδίκευση Αναζήτησης